Želite Iron Bull franšizu? Pošaljite nam upit

1. Iskažite interes, ispunite formular

Ispunite zahtjev i pošaljite nam upit koji se nalazi na linku, na kraju ove stranice. Opišite nam gdje biste otvorili Iron Bull igraonicu, te koje su Vaše poslovne reference. Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem roku.

2. Troškovi: financijski i poslovni plan

Nakon što pošaljete osnovne podatke iz koraka jedan, ocijenit ćemo Vašu ponudu. Ako je Vaš zahtjev prihvaćen, poslat ćemo Vam formulare s dodatnim upitima na osnovu kojih ćemo napraviti okvirnu financijsku analizu troškova i dobiti. Ako je prihvatite i upoznamo se te krenemo dalje u suradnju, od nas ćete dobiti detaljnu financijsku ponudu i prijedlog ugovora za franšizu. Nakon toga slijedi potpisivanje franšiznog ugovora

3. Projektiranje: dizajn i izgradnja arene

Sljedeća faza u projektiranju franšize su dizajniranje i izgradnja igraonice. Stručni tim Iron Bulla Vam pruža arhitektonsku, tehničku i tehnološku podršku, te idejni projekt izgradnje. Nakon što napravite građevinsku pripremu, Iron Bull dostavlja, instalira te pušta u rad cjelokupnu opremu igraonice na principu “ključ u ruke”.

4. Probni period: edukacija i nadzor

Nakon izgradnje igraonice, Iron Bull stručnjaci osigurat će trening Vaših djelatnika. Sa svakom franšizom dajemo i “know-how”, te svo znanje i iskustvo prenosimo na Vaše djelatnike. Po završetku edukacije nadziremo probni period i zajedno puštamo igraonicu u uporabu.

5. Održavanje: podrška i pomoć

Iron Bull svojim franšizama jamči doživotno održavanje opreme potrebne za rad igraonice, software-a i tenkova. Naš stručni tim redovito će informirati primatelje franšize o svim promjenama načina rada, te sukladno tome educirati djelatnike u arenama. Na Vama je samo da uživate u igri!

Pošaljite nam upit

Na Vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem roku, javite nam se!