Panzer VIB Tiger II – “King Tiger”

INFO ZA IGRAČE: Kralj među njemačkim tenkovima ima vrhunski oklop i jednako dobar top. U kategoriji je superteškaša koji su slabije mobilni, no to ni nije njihova osnovna svrha. King Tiger odličan je za obranu i privlačenje neprijateljske vatre, te jako dobro služi u borbama iz daleka. Nogometnim rječnikom – ovaj tenk izvrstan je vratar u timu.

Panzer VI Tiger

INFO ZA IGRAČE: Dobro oklopljen sa svih strana, Panzer VI Tiger izvrstan je igrač u obrani, ali i napadu. U tome mu pomažu jaki top i mobilnost veća od one King Tigera. Dobar je u svim zadacima, a mogu ga kontrolirati i početnici i iskusni borci. Naravno, svaki na svoj način i s drugačijim ishodom. No vrijedi se okušati na Tigeru.

Panzer V Panther

INFO ZA IGRAČE: Predstavnik njemačke srednje kategorije, Panther, odlična je kombinacija agilnosti, snažnog topa te dobrog prednjeg oklopa. Slab bočni oklop najveća mu je mana, no uz dobro pozicioniranje u timu i adekvatnu zaštitu na boku, ovaj tenk može dati puno te uništiti više protivnika u jednoj borbi.

Panzer IV

INFO ZA IGRAČE: Panzer IV kompaktan je i agilan tenk s dobrim topom. Njegov oklop nije snažan i izdržljiv, no ovaj tenk hitar je i vješt pa je zbog toga idealan za iznenadne napade i brzu igru. Ako se dobro postavi u formaciji, Panzer IV može vas dovesti do pobjede.