US Fleet: M26 Pershing


INFO ZA IGRAČE: Pershing je izrazito agilan tenk sa snažnim topom i prednjim oklopom. Zbog kompaktnog dizajna i vrhunske snage ovaj tenk odličan je za dinamičniju, agresivniju igru i napad. Njegova slaba točka bočni su oklopi, zbog čega se preporučuje iskusnijim stratezima koji mogu jako brzo reagirati u igri.

M4A3E2 Sherman “Jumbo”

INFO ZA IGRAČE: Sherman Jumbo – tenk je izrazito dobrog oklopa i jakog topa, no s izrazito slabom mobilnošću. U rangu s drugim tenkovima, Shermana “Jumbo” nazvat ćemo golmanom – najbolji je za obrambene zadatke. Preporučuje se igračima koji su mirniji, tek počinju igrati ili onima koji sporije trebaju više vremena za donošenje odluka.

M4A3E8 Sherman – Easy 8

INFO ZA IGRAČE: “Lagana osmica” tenk je sa snažnim topom i unaprijeđenim sustavom vodoravnih opruga kojeg krasi vrhunska agilnost. Dobar je za brzo zauzimanje pozicija i napade s boka. Njegova mana srednji je oklop sa svih strana, zbog čega se preporučuje okretnijim igračima koji mogu dobro manevrirati vozilom.

M4 Sherman

INFO ZA IGRAČE: M4 Sherman pouzdan je tenk s dobrim oklopom i izrazitom agilnošću, ali sa slabim topom. Što ne znači da vam ne treba! Ovaj tenk idealan je za podršku Shermanu “Easy eight”, dobar je za napade s boka, i savršen suborac Shermana “osmice”.