US Fleet: M26 Pershing


INFO ZA IGRAČE: Pershing je izrazito agilan tenk sa snažnim topom i prednjim oklopom. Zbog kompaktnog dizajna i vrhunske snage ovaj tenk odličan je za dinamičniju, agresivniju igru i napad. Njegova slaba točka bočni su oklopi, zbog čega se preporučuje iskusnijim stratezima koji mogu jako brzo reagirati u igri.

M4A3E2 Sherman “Jumbo”

INFO ZA IGRAČE: Sherman Jumbo – tenk je izrazito dobrog oklopa i jakog topa, no s izrazito slabom mobilnošću. U rangu s drugim tenkovima, Shermana “Jumbo” nazvat ćemo golmanom – najbolji je za obrambene zadatke. Preporučuje se igračima koji su mirniji, tek počinju igrati ili onima koji sporije trebaju više vremena za donošenje odluka.

M4A3E8 Sherman – Easy 8

INFO ZA IGRAČE: “Lagana osmica” tenk je sa snažnim topom i unaprijeđenim sustavom vodoravnih opruga kojeg krasi vrhunska agilnost. Dobar je za brzo zauzimanje pozicija i napade s boka. Njegova mana srednji je oklop sa svih strana, zbog čega se preporučuje okretnijim igračima koji mogu dobro manevrirati vozilom.

M4 Sherman

INFO ZA IGRAČE: M4 Sherman pouzdan je tenk s dobrim oklopom i izrazitom agilnošću, ali sa slabim topom. Što ne znači da vam ne treba! Ovaj tenk idealan je za podršku Shermanu “Easy eight”, dobar je za napade s boka, i savršen suborac Shermana “osmice”.

Panzer VIB Tiger II – “King Tiger”

INFO ZA IGRAČE: Kralj među njemačkim tenkovima ima vrhunski oklop i jednako dobar top. U kategoriji je superteškaša koji su slabije mobilni, no to ni nije njihova osnovna svrha. King Tiger odličan je za obranu i privlačenje neprijateljske vatre, te jako dobro služi u borbama iz daleka. Nogometnim rječnikom – ovaj tenk izvrstan je vratar u timu.

Panzer VI Tiger

INFO ZA IGRAČE: Dobro oklopljen sa svih strana, Panzer VI Tiger izvrstan je igrač u obrani, ali i napadu. U tome mu pomažu jaki top i mobilnost veća od one King Tigera. Dobar je u svim zadacima, a mogu ga kontrolirati i početnici i iskusni borci. Naravno, svaki na svoj način i s drugačijim ishodom. No vrijedi se okušati na Tigeru.

Panzer V Panther

INFO ZA IGRAČE: Predstavnik njemačke srednje kategorije, Panther, odlična je kombinacija agilnosti, snažnog topa te dobrog prednjeg oklopa. Slab bočni oklop najveća mu je mana, no uz dobro pozicioniranje u timu i adekvatnu zaštitu na boku, ovaj tenk može dati puno te uništiti više protivnika u jednoj borbi.

Panzer IV

INFO ZA IGRAČE: Panzer IV kompaktan je i agilan tenk s dobrim topom. Njegov oklop nije snažan i izdržljiv, no ovaj tenk hitar je i vješt pa je zbog toga idealan za iznenadne napade i brzu igru. Ako se dobro postavi u formaciji, Panzer IV može vas dovesti do pobjede.